Expositie Dagboek bij Zaans Groen + Workshop infrarood fotografie

Hierbij wil ik je uitnodigen voor de komende expositie en lezing over mijn werk Dagboek bij Zaans Groen in Zaandam.

Deze persoonlijke fotoserie gaat over verwevenheid met het landschap. De magie van zonlicht, schaduw, wind, regen, en wisselende kleuren in het landschap vertaal ik met infrarood fotografie naar een klein theater.

In dat theater neem ik je ik als presentator mee naar mijn ervaring op dat moment. Deze zelfportretten vormen een dagboek waarin, synchroon met licht en schaduw, mooi, lelijk, trots en nietig elkaar afwisselen. Gelardeerd met een tikje humor en zelfspot.

 

Op 10 maart om 20 uur is de feestelijke opening van mijn expositie bij Zaans Groen.

Op 11, 12, 18 en 19 Maart is mijn expositie Dagboek daar ook te zien:
https://zaansgroen.nl/ariane-james-infrarood-fotografie-11-12-18-19-maart-2023/

 

Verdere activiteiten te midden van mijn werk bij Zaans Groen:

Op 11 maart om 16 uur is hier een voorproefje van een muziektheater-voorstelling te beluisteren. Vrij entree, iedereen is welkom!

Op 18 en 19 maart van 10.30 tot 12.30 geef ik een Workshop infrarood fotografie.

In de onderstaande link kun je je hiervoor aanmelden:
https://zaansgroen.nl/workshop-infraroodfotografie-zaterdag-18-maart-10-30-12-30u/

 

Zaans Groen
Zeemansstraat 54
1506 CV | Zaandam
telefoon: 0756313093

 

Misschien tot binnenkort!   Ariane