14-1 t/m 11-3-2023: Expositie TransFORmatie

Kunstenaarsleden van Vereniging Museum Waterland reflecteren in hun werk op dit thema.

Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan de ledententoonstelling 2023 transFORmatie die te zien is in Kunsthuis Waterland Purmerend.
Het thema verwijst naar de grote transformatie die de komende jaren gaat, maar ook moet plaatsvinden, mondiaal. Het heeft niet alleen invloed op onze energiewinning en het gebruik ervan, maar ook op onze landinrichting, de invulling en uitvoering daarvan. Duurzaam bouwen en technische innovaties die ons leven zullen veranderen.

Alles om klimaatverandering te beperken en de biodiversiteit te vergroten. De noodzaak, de mogelijkheden en de problemen zijn inmiddels goed zichtbaar. Dertig kunstenaarsleden, ook een aantal nieuwe leden, doen mee om hun visie te tonen. Het levert een interessante tentoonstelling op met een veelheid aan vormen en technieken.

Iedere zaterdagmiddag wordt tijdens deze ledententoonstelling een activiteit georganiseerd door een van de exposanten en vanaf 15 januari staan deze activiteiten vermeld op de website: www.kunsthuiswaterland.nl

De opening vindt plaats op zaterdagmiddag 14 januari om 16.00 uur met muziek van het RENDIER & SEMBLE en daarna drankjes met hapjes.

De finissage van transFORmatie is op zaterdag 11 maart van 15 – 17 uur

U bent van harte welkom!